Een greep uit de gastenboeken

“Als we jullie sterren mogen geven dan zijn het er minstens tien! Bedankt voor alles en wij zeggen graag tot ziens.”

La Cabane, Jaap en Corry, Leeuwarden

“Mijn eerste indruk op de website was “wauw” en nu na 2 weken blijft het “wauw”! Voor ons een prachtige locatie, comfortabele gite en terras en waarom zouden we op restaurant gaan?”

La Colline, Iris, Gunther Largo en Mauro, Tisselt

“De gemaksmaaltijd op de dag van aankomst en de dagelijkse broodvoorziening was top. Verder vooral genoten van de omgeving. Met name Angers, Fontevraud (abdij) en de diverse wijnhuizen (caves, met dégustation uiteraard) bevielen ons goed!”

La Gloriette, Frank en Lianne, Wouw

“De leuke babbels, de gemaksmaaltijden de 3-gangenmenu’s, het uitzicht…. Alles heeft bijgedragen tot een fantastische week. Komen wij terug? Zeker en vast! We kijken stiekem al uit naar wat de pot schaft.”

La Colline, Veerle en Sam, Lier

“We hebben opnieuw ontdekt dat de Anjou (en de Sarthe) veel meer te bieden hebben dan we in een week konden zien en beleven. We verheugen ons nu al op een retour, waarbij we Lavau zeker niet zullen vergeten. We hopen dat jullie met dezelfde inspiratie en hetzelfde plezier dit prachtige project voortzetten. Chapeau!!!!”

La Gloriette, Wim en Annemarie, Leiderdorp

“Ik vond het heel leuk hier, misschien komen we nog een keer. Het zwemmeer was heel leuk ik ga nu naar opa en oma en het eten was heeeeeeeeel lekker!!!!!!”

Le Fleuron, Sienna en Felina, papa en mama, Amsterdam

“Dit is één van de plekken waar je je direct thuis voelt, zodra je er bent. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en tips. Bedankt voor alles.”

La Cabane, Virgiel en Tineke, Venlo

“Wat maakt een vakantie goed ? Fijn verblijf, mooi weer, lekker eten, leuke omgeving, dat alles vonden wij hier met dank aan jullie inzet . Zelf namen we nog een krat boeken, onze fietsen en elkaar mee om een perfect verblijf te hebben.”

La Gloriette, Jaap en Marjanne, Wildervank

“Op aanraden van Jolanda en Joep en één blik op jullie site, Le Fleuron geboekt. Een heerlijke week gehad in deze mooie en comfortabele gite. Prachtig weer, geweldige omgevingen genoten van de gastvrijheid en het lekkere eten bij jullie aan de lange tafel. We komen graag nog een keer terug.”

Le Fleuron, Peter en Machteld, Hoofddorp

“We gaan met een opgeladen batterij en heerlijk uitgerust weer terug naar huis. Het was in één woord FANTASTISCH.”

Le Muguet, Nicole en Cor, Zwijndrecht

“Wat een fijne week hebben wij samen met onze twee zoons bij jullie gehad! Gite La Colline is ons geweldig goed bevallen. Super mooi ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en voor jullie geweldige servicegerichtheid, jullie zijn hier zo geschikt voor!”

La Colline, Annemarie, Jeroen, Joost en Jasper, Rotterdam

“Wat hebben we het weer heerlijk gehad bij jullie op Lavau. De gastvrijheid de leuke gesprekjes op het erf, aan tafel met de andere gasten, het heerlijke eten de leuke dagjes uit tips. Kortom we hebben ontzettend genoten en heerlijk uitgerust.”

Le Muguet, Peet en Marian, Rijswijk

“Ze zeggen weleens “3 keer is scheepsrecht” dat zou betekenen dat dit onze laatste keer zou zijn ……………MOOI NIET!!!!”

La Cabane, Christian en Tabitha, Terneuzen

“Wat een geweldige plek om te vertoeven. Dat jullie je droom zo waar hebben kunnen maken. Fantastisch dat wij daarvan mogen meegenieten. Heel veel dank!”

La Gloriette, Marie-Anne en Gerard, Guttecoven

“Dit was onze tweede vakantie met z’n drieën en we hebben genoten! Maud was direct groot fan van Hopper. Het was heerlijk om op de dag van aankomst te kunnen genieten van het stoofpotje. Maar het diner buiten en bij jullie thuis overtrof onze verwachtingen”

La Colline, Thijs Tara en Maud, Utrecht

“Alhoewel de foto’s van een website geduldig zijn en we deze streek een beetje kennen kozen we toch voor Lavau en we hebben er geen moment spijt van gehad. Wat een weldadige rust, wat een magnifiek uitzicht en wat een harmonieuze sfeer!!”

La Gloriette, Joan en Henk, Baarn

“Bedankt voor 2 fantastische weken bij jullie paradijsje in één woord Geweldig.”

La Cabane, Frenk en Lyanne, St. Oedenrode

“Gastvrijheid ten top! Wat begon als een zoektocht op internet naar een aangenaam vakantieverblijf , is verworden tot een ongelooflijk warm, gastvrij verblijf op “Lavau Vacances”.”

Le Muguet, Frank en Anita, Tilburg

“Met de wensen: niet lang onderweg, leuk gebied in Frankrijk, niet te toeristisch en een goed vakantieverblijf reageerden onze schoonouders met Lavau in de Loirestreek. Op aanraden van ze dit vakantieverblijf geboekt; het heeft ons verrast! We hebben genoten!”

La Gloriette, Erik en Esther, Vlaardingen

“Wat een ongelooflijk fijne tijd hebben we bij jullie gehad. Werkelijk alles was perfect, zelfs het weer. Mede dankzij jullie hebben we sinds lange tijd weer eens echt kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.”

La Gloriette, Gerard en Kitty, Teteringen

“We hebben een echte rustvakantie achter de rug! De verwachtingen die we op voorhand hadden zijn volledig ingelost, meer dan dat zelfs.”

La Gloriette, Jef en Sandra, Lille Belgie

“Soms als je je vakantiebestemming voor de zomer aan het uitzoeken bent is het vaak nog winter. En als je dan het plaatje van Lavau tegenkomt op internet denk je “mooie plek zeg”. Het lijkt je wel wat en je boekt La Cabane. Dan wordt het zomer en vertrek je naar Frankrijk naar jouw “droomvakantie”. En …..dat wordt het ook.

La Cabane, Hanny en Jan, Bergen op Zoom

“Nou, …. Na deze quinze jours au paradis onszelf maar weer bij elkaar pakken om naar Amstelveen te reizen….., maar we gaan wel vrolijk…. vol goede moed en energie. Heel erg bedankt voor alles: c’etait formidable.”

Le Muguet, Anne en Barbara, Amstelveen

“Hopper ik wilde even kwijt dat jij een echte bofkont bent hoor. Een gouden mandje daar ben jij in terechtgekomen. Mooie omgeving, groot speelgebied rust en het allerbelangrijkste baasjes die van je houden. Dikke poot Saartje.”

Le Fleuron, Saartje, Heemskerk

“We kunnen terugkijken op een zalige week in jullie gite Le Muguet. Grappig hoe snel de gite aanvoelt als een thuis en hoe snel de dagen verstrijken. De week alweer voorbij! Adembenemende rust en het panorama uitzicht die als een stille zucht over de velden uitwaaiert. Schitterende zonsondergangen met een glas “Vouvray” bekeken.”

Le Muguet, Eddy en Marjolijn, Heemstede

“Wat een heerlijke week hebben we bij jullie gehad. Een heerlijk huis met alle ruimte er omheen voor Florine en Gilles. De diners waren heerlijk en de verse broodjes in de ochtend natuurlijk ook.”

Le Muguet, Rogier Charlotte, Florine en Gilles, Wassenaar