Wijn en spijs

Hoewel iedere gite beschikt over een compleet uitgeruste keuken is het, zéker in de vakantie, ook fijn als iemand anders eens voor je kookt.

Eén of twee keer in de week verzorgen wij ‘table d’hôtes’. We koken dan een 3-gangen diner dat samen met de andere gasten wordt genuttigd.

Daarnaast verzorgen wij op de dag van aankomst éénpansgerechten zodat u, na een dag reizen, alleen nog maar de tafel hoeft te dekken.

Rust en ruimte

Even een dag geen zin om erop uit te trekken? Pak dan een comfortabele stoel en zoek een plekje ergens op ons anderhalve hectare tellende terrein.

Droom weg, lees een boek of luister naar de vogelgeluiden. Geniet van de stilte en het prachtige uitzicht met voortdurend wisselende luchten en het licht dat de bomen en gewassen van moment tot moment anders kleurt.

Gastenboek

Sinds wij hier in 2010 zijn neergestreken hebben al vele honderden mensen bij ons vakantie gevierd.

Vaak laten zij de leukste, liefste en creatiefste stukjes over hun ervaringen en belevenissen achter in de gastenboekjes.
We worden daar altijd oprecht blij van en delen graag een aantal van deze kleine bloemlezing met u.

Over ons

De mooie Loirestreek met haar milde klimaat, de prachtige ligging, het overweldigende uitzicht, de karakteristieke binnenplaats en de vier grotten die het domein telt maakten dat wij in 2010 als een blok zijn gevallen voor deze plek.
In de loop der jaren hebben we Lavau gemaakt tot wat het nu is, een kleinschalig vakantiedomein dat wij met hart en ziel bestieren en waar we jaarlijks honderden fijne gasten mogen ontvangen.
We zijn ontzettend blij met deze fijne plek en delen ‘m graag met u!