Le Muguet

2 – 4 personen

Le Muguet is gebouwd in een voormalige stal met behoud van veel originele details. Het is een gezellige gîte geschikt voor 4 personen maar ook heel comfortabel met z’n tweeën.
Door de unieke ligging heeft u een weids uitzicht over het glooiende landschap met boeren akkers, boompartijen, onze eigen fruitboomgaard en ’s avonds de veelal prachtige zonsondergang.

La Colline

2 – 4 personen

La Colline ligt aan de knusse en karakteristieke binnenplaats van Lavau. Het is een gezellige 4-persoons gîte maar ook heel comfortabel met z’n tweeën. De gite is gebouwd in een voormalige stal met behoud van veel originele details.
Buiten kunt u genieten van een zéér ruim privé terras dat omringd is door prachtig bloeiende heesters

La Cabane

2 personen

La Cabane is klein maar fijn! Een vrijstaande, comfortabele gîte voor 2 personen.
Buiten heeft u een heerlijk ruim terras dat veel privacy biedt. Hier kunt u zowel genieten van een ontbijt in de ochtendzon maar ook van de vaak prachtige zonsondergangen.

La Gloriette

2 personen

La Gloriette ligt aan de karakteristieke binnenplaats van Lavau en is een comfortabele gîte voor 2 personen.
Er is een zitje op de binnenplaats waar u kunt genieten van de ochtendzon. Aan de andere zijde is er een fijn privé terras met fraaie vergezichten en ’s avonds de vaak prachtige zonsondergang.

Le Fleuron

2 personen

Le Fleuron ligt aan de karakteristieke binnenplaats van Lavau en is gebouwd in een voormalige stal met behoud van veel originele details. Het is een heerlijke ruime en comfortabele gîte voor 2 personen.
Er is een zitje op de binnenplaats waar u kunt genieten van de ochtendzon. Aan de andere zijde is er een fijn privé terras met fraaie vergezichten en ’s avonds vaak een prachtige zonsondergang.