Over ons

Lavau is een klein toeristisch bedrijfje gelegen op een heuvel net buiten Fontaine-Guerin. De prachtige ligging, het overweldigende uitzicht over het dal met het altijd wisselende licht en de aanwezigheid van drie grotten op eigen terrein maakt dat wij voor deze unieke locatie gevallen zijn.

Wij willen onze gasten een aangenaam verblijf bieden op Lavau. Niet alleen als een centraal gelegen uitvalsbasis om de streek te verkennen, maar ook om heerlijk te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Dat daar een smakelijke maaltijd bij hoort spreekt voor zich. Een paar keer per week kunt u bij ons genieten van (h)eerlijke gerechten die wij bereiden met verse streek- en seizoensproducten. Dit alles, hoe kan het ook anders in een wijngebied, onder het genot van een goed glas wijn.

De roots van Lavau Vacances liggen in Nederland. Naast onze boerderij stond een oude stal die we verbouwd hebben tot vakantiewoning. In 2005 ontvingen we daar de eerste gasten, gevolgd door nog vele andere leuke en enthousiaste mensen uit heel Europa en zelfs ver daar buiten. Dat ‘smaakte’ naar meer en gaandeweg de jaren groeide de wens om dit op grotere schaal voort te zetten in Frankrijk. Na een grondige oriëntatie en zoektocht door heel Frankrijk vonden we ‘onze stek’ in de Loirestreek. In oktober 2010 zijn we hier definitief neergestreken.

Kom eens proeven van de sfeer en laat u verrassen door wat Lavau allemaal te bieden heeft. U bent het hele jaar van harte welkom!

Anita Hompus en Vries Zuidam

Reisgids Frankrijk

Chambre de la Commerce Siret no. 53043174100012 art. 293 B CGI